Sosyal Media Festivali

İstanbul Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Uygulama ve Araştırma Merkezi, İstanbul Üniversitesi Sosyal Medya Kulübü ve Üniversite Medya Birliği ortaklığıyla düzenlenen Sosyal Medya Festivali, 14-15 Mart tarihlerinde İstanbul Üniversitesi Ord. Prof. Dr. Cemil Bilsel Salonu’nda yapıldı.
Sosyal Medya Festivali’nde haber sunucuları, sosyal medya ajansları, şirketler, gazeteciler, sinema-tv dünyasından ünlü isimler ve sosyal medya fenomenleri sosyal medyayı kendi pencerelerinden yorumladı.

Haber sunucuları Nazlı Çelik, Fatih Portakal ve Pelin Çift’in yer aldığı “Habercilerin Gözünden Sosyal Medya” oturumuyla başlayan Sosyal Medya Festivali’nin finalini Okan Bayülgen yaptı.
Ceyhun Yılmaz, Atilla Taş, Vogue Türkiye editörü Ayşim Özgür, Zaytung kurucusu Hakan Bilginer, Facebook paylaşımcısı Kemal Ekşioğlu, Twitter fenomeni Beyinsiz Adam’ın yazarı Hakim Türkmen de festivale renk katan isimler arasındaydı. Fırat Sayıcı moderatörlüğündeki “Sinema-Tv Dünyasının Gözünden Sosyal Medya” oturumunda oyuncu Şükrü Özyıldız, Tuba Ünsal, yönetmen Murat Şeker ve sinema yazarı Ömür Gedik yer aldı.
“En sosyal festival” sloganıyla Sosyal Medya Festivali katılımcılarına keyifli iki gün yaşattı.

dsc78561 img_02541 img_13751 img_2094
img_2110 img_2209